Skip to main content
SSŠM
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Hrvatski ‎(hr)‎
  • You are not logged in. (Log in)

THK 1.L

  1. Home
  2. Courses
  3. THK 1.L
SAT RAZREDNIKA (1.L)
HRVATSKI JEZIK (1.L)
ENGLESKI JEZIK (1.L)
NJEMAČKI JEZIK (1.L) - napredni
NJEMAČKI JEZIK (1.L) - početni
GOSPODARSKA MATEMATIKA (1.L)
RAČUNALSTVO 1.L
POVIJEST (1.L)
BIOLOGIJA S HIGIJENOM I EKOLOGIJOM (1.L)
ORGANIZACIJA POSLOVANJA PODUZEĆA U UGOSTITELJSTVU (1.L)
OSNOVE TURIZMA (1.L)
POSLOVNO DOPISIVANJE (1.L)
POZNAVANJE ROBE I PREHRANA (1.L)
KUHARSTVO (SA SLASTIČARSTVOM) (1.L)
UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE (1.L)
VJERONAUK - KATOLIČKI (1L)
ETIKA (1.L)
PRAKTIČNA NASTAVA (1.L)
TZK (1.L)
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • PageZOOM - instalacija, postavljenje korisničkog računa

    • PageMS OFFICE 365 - instalacija

    • Courses

      • ŠKOLA

      • ELEKTROTEHNIČAR 1.G

      • ELEKTROTEHNIČAR 2.G

      • ELEKTROTEHNIČAR 3.G

      • ELEKTROTEHNIČAR 4.G

      • THK 1.L

        • SAT RAZREDNIKA (1.L)

        • HRVATSKI JEZIK (1.L)

        • ENGLESKI JEZIK (1.L)

        • NJEMAČKI JEZIK (1.LN)

        • NJEMAČKI JEZIK (1.LP)

        • MATEMATIKA (1.L)

        • RAČUNALSTVO 1.L

        • POVIJEST (1.L)

        • BIOLOGIJA (1.L)

        • ORGANIZACIJA POSLOVANJA (1.L)

        • OSNOVE TURIZMA (1.L)

      • THK 2.L

      • THK 3.L

      • THK 4.L

      • 1.FS - FRIZERI / STROJARI

      • 2.FS - FRIZERI / STROJARI

      • 3.FS - FRIZERI / STROJARI

      • 1.HK - KUHARI / KONOBARI

      • 2.HK - KUHARI / KONOBARI

      • 3.H - KUHARI

      • 2.P

      • 3.P

      • ODRASLI

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
Data retention summary
Get the mobile app